18 Nisan 2007 Çarşamba

DURDURAMAZSINIZ (ŞAMPİYONUZ) !!!


DREAM TEAM (RÜYA TAKIM) , WE ARE THE CHAMPİON (BİZ ŞAMPİYONUZ)

Bu takım bu övgüyü hak ediyor. Herhalde futbol takımımızın kaderi bu , ne acı ! kendinden başka bir rakibinin olmaması. Cümleyi uzatmaya gerek yok muhteşem bir oyun ve işte sonuç 2:0.
Aslında bizim teklifimiz maç kasetinin alınıp ders diye okutulması !
Bu şampiyonlukta Termespor Teknik Direktörü ve Yenimahalle Beden Eğitimi Öğretmeni Aydın AKAY’ın farkı bir kez daha ortaya çıktı.
Yenimahalle idari kadrosu, öğretmenlerinin ve öğrencilerinin yoğun ilgi ve tezaruhat ile başlayan maçta son dakikaya kadar üstün bir futbol sergileyen Yenimahalle yıldızları sadece 5 yıldızı değil gökyüzününde yıldızlarını hak ettiklerini gösterdiler.
Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Yenimahalle Müdür Yardımcısı Sayın Salih YALÇINKAYA kendisini sanki 1. Süperlig maçı seyrediyormuş gibi hissettiğini, görev yaptığı çeşitli yerlerdeki farklı okul takımlarını seyrettiğini ama bu takımı seyretmenin büyük bir ayrıcalık ve heyecan olduğunu, Edirne dışında alternatifler arayanların gözlerini Anadoluya özellikle Samsunun bu bölgesine çevirmeleri gerektiğini bu bölgenin bacasız fabrikalar misali futbolcular yetiştirdiğini ve bunun değerinin bilinmesi gerektiğini altını çizerek özellikle vurguladı.
Bu anlam dolu söyleşisinden dolayı Sayın Salih YALÇINKAYA ‘ya teşekkür ederiz.
YOLUNUZ AÇIK OLSUN ÇOCUKLAR…

BİR PORTRE: ÖZAY ERTÜRK



OKULUMUZA HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAYAN ADAM: ÖZAY ERTÜRK

Değerli dostlarımız bundan sonra her hafta bir öğretmen arkadaşımızı yakından izleyeceğiz.
Bu haftaki konuğumuz Sayın Özay ERTÜRK, Özay öğretmen 5-C nin sınıf öğretmeni, yalnız bizim bilmediğimiz bir yönünü bugün sizlerle paylaşacağız. Öğretmenimizde ki hayvan sevgisi o kadar büyük ki belkide bu yörede tek dir diyebiliriz. İnanılması güç ama başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz tripleks tavuk kümesi ona ait ! Büyük bir özenle beslediği tavukları ve civcivleri bugün ziyaret ettik, etkilendik.

Bu konuda görüşlerini aldığımız Özay öğretmen, bu varlıklara basit bir varlık gibi davranmamak gerektiğini onlarında sevgiye ihtiyaç duyduklarını , zaman zaman bu hayvanların özellikle kümes hayvanlarının amacı dışında kötü muameleye tutulduğunu bunun ise hayvan sevgisini zedelediğini ifade etti.
Özay öğretmene bu örnek davranışından dolayı teşekkür ederiz.