15 Aralık 2006 Cuma

YENİMAHALLE İLKÖĞRETİM ÇEVRESİNİ DÜZENLİYOR (Sayın Yaşar ÇETİN' le bir söyleşi)





Yenimahalle İ.Ö.Okulu sadece eğitim ve öğretim ile uğraşmıyor. Bizler bulunduğumuz ortamı yaşanabilir bir duruma getirmeye çalışıyoruz.

Bu konuda bir söyleşi yaptığımız değerli Yenimahalle İ.Ö. Okulu Hizmetlisi Sayın Yaşar ÇETİN bizlerle duygularını paylaştı.

"Uzun yıllardır bu okulda görev yapmaktayım, Ülkemizin gelişimine paralel olarak okulumuzda

büyük gelişmeler kaydetti. Adeta burası bizim ikinci evimiz oldu, bunun da tek sebebi bütün Yenimahalle personelinin büyük bir uyum içerisinde büyük bir hizmet şevkiyle çalışmasından kaynaklanıyor. Zaman zaman hizmette zorlandığımız inkar edilemez fakat netice olarak burası bütün toplumun malı, bizler ise fertler olarak en büyük gayreti hem ülkemiz hem ilçemiz ve okulumuz adına göstermeliyiz.. Yapılan işin büyüğü küçüğü olmaz, temennimiz çevremizin biraz daha duyarlı olması, özellikle okul avlusu(bahçesi) ile ilgili sıkıntılarımızın bir an evvel giderileceğinden hiçbir kuşkumuz yok.

Ayrıca bu konuda gayret gösteren, emek sarfeden bütün personele, velilere ve tüm duyarlı vatandaşlara ve bu sitede benim duygu ve düşüncelerime de yer verdiğiniz için teşekkür ederim.

1 yorum:

abdullah dedi ki...

Yaşar Bey;
Çalışmalarında başarılar dilerim. Allah yardımcın olsun...