15 Aralık 2006 Cuma

Yenimahalle İ.Ö. Futbol Takımı Ezdi Geçti !!! 5-1

Yenimahalle İ.Ö.Okulu Yıldızlar futbol takımı rakip tanımıyor. Takımımız Terme ilçe şampiyonluğundan sonra Samsundaki İl Şampiyonasında rakibi Gazipaşa İ.Ö. Okulu Futbol takımını hezimete uğrattı 5:1.
Maçtan sonra bir açıklama yapan okul müdürü Ekrem BAŞ ve Beden Eğt. Öğretmeni Aydın AKAY, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve sonuçtan memnun olduklarını ifade ettiler.
Baştan sona hakimiyetimiz altında geçen maç diğer rakiplerin gözünü korkuttu, maça ilginin çok olması bizleri biraz olsun avuttu. Rakip takımın seyirci desteğine rağmen hakemin tarafsız tutumu okulumuz spor yorumcularınca da takdir gördü !.
Gelecek maç 20 Aralık Çarşamba günü saat 12:30 da Şehir Stadyumu yanı 2 nolu saha da Denizevler İ.Ö.Okulu ile yapılacak. Bütün taraftarları bekliyoruz. Eğer gerekli izinler alınabilirse 5 otobüs taraftarın Termeden maça gelmesi bekleniyor.

Resimler çok yakında burada...

2 yorum:

abdullah dedi ki...

Ben böyle bir maç daha önce seyretmedim. Seyrederken çocukları, aklıma taraftarı olduğum CİMBOM geldi. Aydın Hocam seni can-ı yürekten tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Maçlarda yanında Yaşar Abimizide görmek istiyorum..

Adsız dedi ki...

...hocam geçensenekimezunlardan özcan sekmen siteniz güzel olmuş ama salıpazarındaki fotağraflarımızıda koyun öyle dahada güzel olur özcan sekmen...